Qui fa d’alcavot entre ERC i Podemos?

Jaume Roures
Jaume Roures

Jaume Roures. Després de la manifestació contra els atemptats del 17-A, l’empresari català president del grup de comunicació Mediapro va convidar a sopar a casa seva el líder d’ERC, Oriol Junqueras, i el de Podemos, Pablo Iglesias; també hi va assistir el portaveu i possible futur candidat a la presidència de la Generalitat d’En Comú Podem, Xavier Domènech. Així ho reflecteix El Confidencial avui.

Després del documental ‘Les clavegueres d’Interior’, especialment aplaudit a Catalunya, l’amfitrió Roures es mostra més proactiu que mai en les seves relacions polítiques. Especialment ara que, en cas d’eleccions, totes les enquestes deixen clara la victòria d’ERC i la davallada del PDeCat.

L’aritmètica de les enquestes faria possible un govern d’esquerres entre els republicans i En Comú Podem, fet que apartaria el PDeCat del Govern català; cosa que sembla agradar a Jaume Roures. Així, l’empresari ha decidit passar a l’acció i fer d’alcavot en la relació i asseure’ls en una mateixa taula, a l’espera que sorgeixi ‘l’amor’ entre els influents comensals.

Es desconeix a quina hora va acabar la ‘festa’ i si els objectius que Roures s’havia marcat es van complir o, per contra, si haurà de persistir en la seva nova i desconeguda faceta de ‘Celestina’.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides