Cambrils diu no al terrorisme

Unes 16.000 persones han participat en la manifestació celebrada a la ciutat tarragonina
Manifestació Cambrils
Manifestació Cambrils

Cambrils ha celebrat una marxa emotiva en record de les víctimes amb el lema “Tots som Cambrils”. 16.000 persones, segons la policia local, han assistit a l’esdeveniment.

La manifestació ha sortit a les vuit del vespre del passeig de les Palmeres, fins al club nàutic, el lloc on la matinada de divendres passat hi va haver l’atac que va provocar la mort d’una dona.

Entre les autoritats hi havia la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, i alcaldes de nombroses localitats com la de la ciutat de Barcelona, Ada Colau. També hi havia el delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, i el líder del PSOE, Pedro Sánchez.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha reiterat una vegada més que els atacs terroristes no canviaran el tarannà del seu poble. El consistori ha aprovat per unanimitat la instal·lació d’un monument simbòlic al passeig marítim, on es van produir els atacs.

La manifestació volia demostrar que la societat catalana i els governs locals estan “fermament compromesos amb la defensa de la convivència, la pluralitat i la democràcia” i també que “cap acte de terror torçarà aquest compromís amb la pau i la llibertat”.

Prèvies a la gran manifestació de Barcelona, diferents ciutats catalans celebren concentracions de rebuig als atemptats que han sacsejat Barcelona i Cambrils.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari