El Parlament ret homenatge a les víctimes del 17-A

La Cambra catalana reconeix la tasca de tots els cossos de seguretat
Título de la imagen
Título de la imagen

El ple del Parlament ha condemnat avui els atemptats de Barcelona i Cambrils. La presidenta de la Cambra, Carme Forcadell, han llegit una declaració institucional consensuada entre tots els grups parlamentaris i tots els diputats han guardat un minut de silenci.

En la declaració, el Parlament s’ha felicitat de la “maduresa” de la societat catalana. “L’objectiu últim dels terroristes és generar por i aniquilar valors com la llibertat i el respecte a la diferència”, davant d’això només cap “defensar la pluralitat des de la democràcia”.

La presidenta, a través de la declaració, ha qualificat “d’excel·lent” el treball dels efectius d’urgències i la dels cossos de seguretat (sense precisar quins). “L’eficàcia policial ha permès neutralitzar ràpidament l’amenaça”, resa el text.

La declaració també posa els atemptats de la setmana passada en el context del tauler global i recorda que són diverses les ciutats que han patit els estralls terroristes amb anterioritat “especialment sagnants en alguns països en conflicte i en el tercer món”. Davant la qual cosa, la Cambra catalana fa vots per desenvolupar les tasques de prevenció de l’extremisme violent i posar en valor els drets i llibertats col·lectives.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides