El Rei anirà a la manifestació

La CUP es va plantejar en un inici no assistir a la protesta si ho feien el monarca i Rajoy
Rei amb Rajoy
Rei amb Rajoy

El Rei Felip VI assistirà a la manifestació contra el terrorisme convocada per a aquest dissabte a Barcelona per l’ajuntament de la capital catalana i la Generalitat, segons ha informat la Zarzuela. La Casa del Rei ha confirmat la presència del Rei hores després que la Moncloa hagi informat de la del president del Govern, Mariano Rajoy.

La CUP es va plantejar en un inici no assistir a la manifestació si ho feien el Rei i Rajoy, al considerar-los “culpables indirectes” dels atemptats, per les seves “amistats” amb monarquies del Golf Pèrsic, a qui va acusar de “finançar el terrorisme”.

Serà la primera vegada que Felip VI participi en una marxa des de la seva proclamació tot i que sí va estar com a Príncep d’Astúries, al costat de les seves germanes, les infantes Elena i Cristina, a la manifestació convocada a Madrid després dels atemptats de l’11 de març del 2004. Tampoc el rei Joan Carles va anar a cap manifestació al llarg del seu regnat.

La marxa transcorrerà fins a la plaça de Catalunya sota el lema ‘No tinc por’, en suport a les víctimes dels atemptats comesos fa una setmana a Barcelona i Cambrils.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides