Rajoy, forçat a parlar de la caixa b del PP

El PNB ha donat suport a la sol·licitud del PSOE i Podemos i el president compareixerà al Congrés
Título de la imagen
Título de la imagen

El president del Govern, Mariano Rajoy, haurà d’explicar la setmana que ve davant el ple del Congrés dels Diputats la seva responsabilitat en la trama Gürtel i el finançament il·legal del PP mentre va exercir càrrecs executius a la cúpula de la formació conservadora. La data més probable de la compareixença és el dimecres que ve.

Així ho ha decidit la majoria de la Diputació Permanent de la Cambra baixa aquest dijous després de debatre les peticions presentades pels grups parlamentaris socialista, de Podem, d’ERC i Mixt. A aquestes formacions polítiques s’ha sumat el PNB que han conformat una majoria per superar l’oposició del PP i de Ciutadans.

Les dues primeres formacions polítiques van registrar una petició conjunta a finals de juliol després de prestar declaració Mariano Rajoy com a testimoni en el judici que se celebra a l’Audiència Nacional sobre l’escàndol Gürtel. Aquesta va ser la primera vegada que un president del Govern en exercici ha hagut de testificar en una causa judicial.

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari