D’on són els ‘fans’ del major Trapero?

Josep Lluís Trapero
Josep Lluís Trapero

De Canàries. “Soy canaria. Vivo en Cataluña. Aquí te hablan el idioma que tú hables, sin dramas. Dejad de montar pelis”. Aquest és el missatge que pujava a twitter la usuària Iri Lo (@IrinovaLopez), el passat dia 21 a les 21:40 hores. I afegia el hastag #buenopuesmoltbépuesadiós (la frase que va dir el major dels mossos d’esquadra Josep Lluís Trapero quan un periodista holandès va abandonar una roda de premsa perquè s’estava expressant en català).

Poc després que Iri Lo pengés el seu missatge en van aparèixer un grapat d’idèntics, tot i que canviant el sexe. Usuaris com Juanmi (@La_posesion), La gran verdad (@noteriindas), Diego (diegolol9_), M. (@_MBlazquez) i Marco (@MarcoDagna) el van reproduir. El missatge d’Iri Lo havia superat els 10.000 ‘m’agrada’ al cap d’un parell de dies i s’havia retuitejat més de 5.000 cops. A més havia generat més de 200 comentaris.

Alguns comentaris posaven en dubte que els autors dels missatges fossin canaris. Segons ells, en aquesta comunitat no s’utilitza l’expressió “Dejad”, sinó que fan servir “Dejen”. D’altres s’ho prenien amb bon humor. “Joder, cuantos canarios viven en Cataluña”, va escriure TOTEM (@dongiovanni69).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides