El mediador es reuneix amb Eulen i els treballadors del Prat

La plantilla estudia tornar a convocar una vaga per protestar contra "sancions i acomiadaments"
Vaga a l'aeroport del Prat
Vaga a l'aeroport del Prat

Marcos Peña, l’àrbitre designat pel Govern espanyol en el procés d’arbitratge obligatori per posar fi al conflicte laboral al Prat, s’ha reunit aquest dimecres amb el comitè de vaga d’Eulen i amb representants de la direcció de la companyia de seguretat, en la primera presa de contacte amb les parts implicades.

Peña, que disposa de 10 dies per emetre el laude d’obligat compliment per a Eulen i treballadors, s’ha reunit per separat per conèixer les posicions de les parts.

Després de les reunions, el mediador té clar que al final “ningú quedarà content, però el més important és minimitzar el conflicte”. També ha dit que “aquí ningú té la raó, el que és important és conciliar interessos i veure quina solució pot tenir el conflicte”.

Peña ha explicat que començarà a treballar en la resolució del laude el próximo divendres i espera tenir-lo a punt dimarts per lliurar-lo dimecres a totes les parts implicades -un dia abans de la data límit- i ha recordat que “no es pot recórrer” i és d’obligat compliment.

D’altra banda, els treballadors, contraris a laude, celebraran a finals d’aquesta setmana una assemblea per decidir si convoquen una nova vaga per protestar contra algunes “sancions i acomiadaments” produïts per la direcció de la companyia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides