Barcelona reforça la presència policial al carrer

La Junta de Seguretat augmenta els agents en espais turístics, aeroports i concentracions ciutadanes
Junta de Seguretat
Junta de Seguretat

La Junta Local de Seguretat de Barcelona ha decidit aquest dimecres reforçar en un 10% la dotació d’agents de seguretat pública i un 20% els d’ordre públic. Hi haurà més presència policial de Mossos d’Esquadra i de Guàrdia Urbana al carrer, en llocs turístics, en grans aglomeracions derivades d’esdeveniments esportius o culturals i en centres estratègics com les estacions de trens i els aeroports.

La junta, reunida de manera extraordinària a l’Ajuntament per fer un balanç de la resposta dels cossos de seguretat i d’emergències davant l’atemptat de dijous a la Rambla, ha de designar un comitè tècnic per implantar les mesures adoptades.

La presència policial es veurà “especialment en pròximes concentracions com la manifestació contra el terrorisme d’aquest dissabte, la Diada o les festes de la Mercè”, ha afirmat el conseller d’Interior, Joaquim Forn.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau ha explicat que en la reforma de la Rambla, que ja estava prevista, s’inclourà un monument en record i homenatge a les víctimes del 17 d’agost.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides