Un alcalde belga va avisar l’any passat de l’imam

La comunitat musulmana de Vilvoorde va decidir expulsar a Es Satty de la mesquita
Imam de Ripoll
Imam de Ripoll

L’alcalde de Vilvoorde, Hans Bonte, afirma en una entrevista a Efe que l’imam de Ripoll Abdelbaki Es Satty va despertar recels en la mateixa comunitat musulmana de la zona, que va decidir expulsar-lo de la mesquita.

“L’imam de la veïna localitat de Diegem va venir a preguntar-nos per ell. Els semblava un home estrany, que deia que venia d’Espanya perquè allà no tenia futur i que s’autoproclamava imam, encara que no tenia cap paper per acreditar-ho”, va explicar Bonte sobre Es Satty, que va viure a principis del 2016 en aquesta petita localitat del Brabant flamenc, a 12 quilòmetres de Brussel·les.

L’imam de la població de Diegem, pròxima a Vilvoorde, estava interessat a saber si existien antecedents policials sobre l’imam de Ripoll, ja que tenia dubtes del seu historial previ, ja que l’home no responia a preguntes sobre el seu passat.

Bonte va dir que ni a ells ni a les autoritats espanyoles contactades -no va esmentar a quin cos policial es referia- els constava llavors cap prova ni vincle directe amb actes de terrorisme o altres formes de delinqüència en el cas de l’imam de Ripoll.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari