Un alcalde belga va avisar l’any passat de l’imam

La comunitat musulmana de Vilvoorde va decidir expulsar a Es Satty de la mesquita
Imam de Ripoll
Imam de Ripoll

L’alcalde de Vilvoorde, Hans Bonte, afirma en una entrevista a Efe que l’imam de Ripoll Abdelbaki Es Satty va despertar recels en la mateixa comunitat musulmana de la zona, que va decidir expulsar-lo de la mesquita.

“L’imam de la veïna localitat de Diegem va venir a preguntar-nos per ell. Els semblava un home estrany, que deia que venia d’Espanya perquè allà no tenia futur i que s’autoproclamava imam, encara que no tenia cap paper per acreditar-ho”, va explicar Bonte sobre Es Satty, que va viure a principis del 2016 en aquesta petita localitat del Brabant flamenc, a 12 quilòmetres de Brussel·les.

L’imam de la població de Diegem, pròxima a Vilvoorde, estava interessat a saber si existien antecedents policials sobre l’imam de Ripoll, ja que tenia dubtes del seu historial previ, ja que l’home no responia a preguntes sobre el seu passat.

Bonte va dir que ni a ells ni a les autoritats espanyoles contactades -no va esmentar a quin cos policial es referia- els constava llavors cap prova ni vincle directe amb actes de terrorisme o altres formes de delinqüència en el cas de l’imam de Ripoll.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides