Presó incondicional per dos dels quatre detinguts

Un tercer romandrà retingut 72 hores més a l'espera de diligències i el darrer surt en llibertat provisional
Título de la imagen
Título de la imagen

Els quatre detinguts pels atemptats de Barcelona i Cambrils de dijous passat, en què van morir 15 persones, han declarat aquest dimarts a l’Audiència Nacional davant del jutge Fernando Andreu.

Després de les declaracions, el magistrat ha enviat a la presó Mohammed Houli Chemlal, el presumpte terrorista de 21 anys que va resultar ferit en l’explosió del xalet d’Alcanar (Tarragona), i a Driss Oukabir, qui va llogar la furgoneta utilitzada pels terroristes.

Així mateix ha decidit prorrogar durant 72 hores la detenció de Said Kalid, a l’espera de prendre la decisió que sigui procedent en funció de les diligències que s’estan realitzant.

Mohamed Aallaa queda en llibertat provisional amb compareixences diàries al jutjat més pròxim al seu domicili.

El ferit en l’explosió del xalet d’Alcanar (Tarragona), Mohammad Houli Chemlal, ha admès a l’Audiència Nacional que la cèl·lula terrorista que va atemptar a Catalunya planejava un atemptat més gran que els ocorreguts el passat dijous a Barcelona i Cambrils. En concret, contra monuments i esglésies de Barcelona. L’objectiu es va frustrar després de la detonació a la casa d’Alcanar (Tarragona), ocorreguda el passat dimecres.

També ha confirmat que el líder i cervell de la cèl·lula era l’imam, que va resultar mort en l’explosió d’Alcanar. Abdelaki Es Satty pretenia immolar-se en el moment dels atemptats.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari