Els anti-indepes difonen cartes de suposats mossos

Intercanvi de cartes falses entre partidaris i opositors al procés independentista
Título de la imagen
Título de la imagen

La difusió de cartes falses i anònimes no és exclusiva de l’aparell propagandístic creat per partidaris del procés independentista sinó que també s’han sumat a aquest carro els seus adversaris en les xarxes socials. Així, el portal dolcacatalunya.com, obertament anti-independentista, va posar en circulació, aquest dissabte dia 19 d’agost, el text “Els catalans no ens mereixem uns comandaments tan incompetents”. El text, presentat com “Aquesta és la carta d’un Mosso anònim que corre per Internet” és el contrapunt del que va penjar aquest mateix dia el portal cataladigital.cat titulat “Escrit fet per un Mosso d’Esquadra per conèixer la realitat i la frustració que genera l’actitud de l’estat Espanyol “.

La carta publicada per dolcacatalunya.com diu el següent:

“Molts agents dels Mossos d’Esquadra assistim atònits a les mostres d’autofelicitacions de la nostra cúpula, que s’han començat ja a repartir les seves medalles.

Però … és cert que l’actuació del CME va ser un èxit? Sí.

Però … gràcies a qui? A la cúpula, que a través dels seus serveis d’informació no van saber localitzar una cèl·lula terrorista que vivia a Catalunya i que va estar preparant un atemptat amb explosius durant un any (o potser més) a Alcanar? O als patrullers, membres de l’ARRO, de BRIMO, de FURA, de trànsit, els que gràcies a la seva enorme professionalitat van aconseguir engabiar els terroristes amb controls i van neutralitzar els que a Cambrils van voler cometre una segona matança?

Jo ho tinc clar, les gràcies les hi devem a agents, caporals, sergents,… la cúpula política policial ha fallat estrepitosament, no van saber detectar una cèl·lula terrorista establerta a Catalunya, no van voler veure el risc (i que no diguin que no els van avisar ) d’atemptat a Barcelona i es van negar a col·locar jardineres o pilons a la Rambla i a d’altres llocs de gran afluència de persones. Després de l’explosió d’Alcanar, no van ser capaços de lligar caps fins després de l’atemptat, van prohibir a la GC (que es va presentar al lloc) l’accés al lloc de l’incident, la qual gràcies a la seva major experiència en terrorisme hauria pogut aportar una altra visió diferent. La cúpula va negar l’accés dels agents de seguretat ciutadana a les identitats dels qui els serveis d’informació tenien fitxats com radicals gihadistes i això que molts agents de seguretat ciutadana les hi van demanar i, davant la negativa, la petició es va fer arribar a l’anterior conseller, el qual també va negar aquesta informació als que patrullen cada dia els nostres carrers.

Ningú no recorda les declaracions del Major Trapero, poques hores després descartant més atemptats?

La de Cambrils no va ser una altra massacre gràcies a un heroi vestit d’uniforme que va neutralitzar ell sol una cèl·lula terrorista sencera.

Senyors polítics, Major, Comissaris del CME i tots els que havent jugat amb la nostra seguretat, no els farem responsables de les morts, perquè els únics responsables són els assassins, però no autolloïn tant el seu treball per tapar les seves misèries i tinguin la dignitat de demanar perdó i d’apartar-se a un costat. Segur que hi haurà d’altres que faran millor la seva feina.

No oblidem que encara hi ha terroristes sense aparèixer.

I als que bo i estant de vacances, de festa, de permís o treballant, vàreu allargar la vostra jornada, us vàreu presentar a comissaria i vàreu fer, 12, 14, 16 i més hores, amb una professionalitat total, en molts casos sense armes llargues, en controls, sense cotxes o amb una sola emissora, GRÀCIES, tots els membres del Cos de Mossos d’Esquadra estem orgullosos de vosaltres i la societat catalana no oblidarà mai la nostra professionalitat, entrega, vocació i saber fer. MIL GRÀCIES, de veritat”.

Tant en un portal com en l’altre, les cartes dels suposats mossos han tingut un nombre elevadíssim de comentaris i s’han compartit moltes vegades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides