Els terroristes declaren avui davant l’Audiència

Es tracta dels quatre detinguts pels atemptats de Barcelona i Cambrils
Título de la imagen
Título de la imagen

Els quatre detinguts pels atemptats a Barcelona i Cambrils, on dijous passat van morir 15 persones, declararan a partir de les nou del matí a l’Audiència Nacional de Madrid.

Els arrestats van arribar a la comandància de la Guàrdia Civil de Tres Cantos a les 22.30 h d’ahir i han passat la nit a les dependències a l’espera de prestar declaració davant del jutge Fernando Andreu, qui està al capdavant de la investigació.

Es tracta de Driss Oukabir, Mohammed Alla, Salh el Karib i Mohamed Houli Chemal. El primer d’ells és germà d’un dels cinc terroristes abatuts a Cambrils Moussa Oukabirr i va ser detingut pels agents després de l’atropellament mortal de la Rambla en els voltants de la comissaria dels Mossos a Ripoll (Girona) cap a on es dirigia presumptament per denunciar que el seu germà li havia robat la documentació per a llogar les furgonetes de l’atac.

Els altres tres són Mohammed Alla, Salh el Karib -tots dos arrestats a Ripoll- i Mohamed Houli Chemal, ferit en l’explosió de la matinada de dijous a la casa d’Alcanar (Tarragona) on els terroristes preparaven els explosius per presumptament perpetrar un atac molt més gran a Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides