Detingut al Marroc un possible contacte amb l’Estat Islàmic

La policia marroquina estudia els seus vincles amb la cèl·lula que va atacar Barcelona
Ciutat d'Oujda
Ciutat d'Oujda

La policia del Marroc ha detingut una persona per la seva presumpta vinculació amb els atemptats comesos per la cèl·lula terrorista de Ripoll a Barcelona i Cambrils. La detenció d’aquest individu, de 35 anys, es va produir diumenge passat a la localitat d’Oujda. Seria, segons algunes fonts, una persona “pròxima” a Moussa Oukabir, el terrorista de 17 anys abatut dijous a Cambrils.

Els investigadors intenten determinar la relació del detingut amb el petit dels germans Oukabir. Una de les hipòtesis que estudien les forces de seguretat marroquines és que pugui ser l’enllaç entre la cèl·lula de Ripoll i l’Estat Islàmic (EI), que ha reivindicat els atemptats.

Oujda, la ciutat on s’ha produït l’arrest, està situada a 150 quilòmetres al sud-est de Melilla, molt a prop de la frontera amb Algèria.

Mentre la policia marroquina prossegueix les seves indagacions, els Mossos d’Esquadra han donat per desarticulada la cèl·lula després d’abatre a Subirats a Younes Abouyaaqoub. I a Madrid, aquest dimarts declaren davant del jutge de l’Audiència Nacional els quatre terroristes detinguts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides