Els Mossos abaten a un home a Subirats

L'individu podria ser l'autor de l'atemptat de Barcelona i podria dur un cinturó amb explosius
Título de la imagen
Título de la imagen

Els Mossos d’Esquadra han abatut aquesta tarda un home a Subirats, segons han confirmat el mateix cos policial. Aquest home podria ser Younes Abouyaqoub, el terrorista fugit i presumpte autor material de l’atemptat de Barcelona. Segons fonts policials, un testimoni ha alertat de la presència del terrorista fugit al municipi. Els Mossos podrien haver obert foc contra Abouyaqoub, de 22 anys.

El terrorista estava fugit des de dijous passat, quan va perpetrar l’atemptat de la Rambla. Els Mossos han difós avui la seva fotografia i la crida a la col·laboració ciutadana sembla haver tingut una ràpida resposta. A les 16.39 hores, els Mossos han avisat que hi havia un “operatiu policial en marxa” a Subirats, i han demanat que “es difongui només informació oficial”. Passades les cinc de la tarda, els Mossos han confirmat que han abatut a una persona a la localitat pròxima a Vilafranca del Penedès.

Fonts policials assenyalen que un home, que podria ser Abouyaqoub i que presumptament portava un cinturó explosiu -es desconeix si autèntic o fals- ha cridat “Al·là és gran” al carrer.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides