Polèmica per la capçalera de la manifestació

Puigdemont lamenta la posició de la CUP, que descarta anar a la concentració si l'encapçala el Rei
Título de la imagen
Título de la imagen

La Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona volen que la manifestació del proper dissabte 26, a les 18.00 hores, a la capital catalana per rebutjar els atemptats estigui encapçalada per membres dels serveis d’emergències i altres col·lectius ciutadans que van ajudar a víctimes i afectats.

Segons han explicat a Europa Press fonts de les dues institucions, es tracta d’un desig expressat “des del primer moment”, abans que la CUP es queixés davant la possibilitat que fos el Rei Felip VI i altres autoritats estatals que encapçalessin la manifestació.

El president català, Carles Puigdemont, ha demanat als dirigents de la CUP que es “replantegin” la seva “lamentable” rebuig a acudir a la manifestació de dissabte que a Barcelona en contra dels atemptats terroristes si a la protesta van Rei o representants del Govern del PP.

La diputada de la CUP al Parlament Mireia Boya assegurava diumenge que la formació anticapitalista es planteja no anar a la manifestació contra els atemptats convocada pel dissabte 26 a Barcelona si acudeix el Rei Felipe VI o el president del Govern, Mariano Rajoy, de manera que la CUP esperarà els “detalls” d’aquesta mobilització convocada per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat sota el lema ciutadà “No tinc por”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides