Interior confirma Younes com l’autor de l’atemptat

El jove, en recerca i captura, va ser el conductor de la furgoneta de la Rambla de Barcelona
Younes Abouyaaqoub
Younes Abouyaaqoub

El conseller d’Interior de la Generalitat, Joaquim Forn, ha confirmat aquest matí en una entrevista a Catalunya Ràdio que Younes Abouyaaqoub és l’autor material de l’atropellament massiu a La Rambla de Barcelona que va deixar 13 morts i més d’un centenar de ferits. El terrorista, que seria l’únic conductor de la furgoneta, segueix en parador desconegut des que fugís del lloc dels fets dijous passat.

Abouyaaqoub va abandonar la furgoneta llogada i va fugir pel mercat de la Boqueria. Es va barrejar entre la multitud que corria espantada. El terrorista va travessar el mercat fins a la part posterior. Des d’allà es va endinsaria en els carrers del Raval.

Forn ha afegit que posteriorment va fugir amb el Ford Focus que es va saltar el control policial a la Diagonal després d’apunyalar al seu conductor, Pau Pérez, de 34 anys. El jove veí de Vilafranca del Penedès i enginyer de formació és la víctima número quinze dels atemptats a Barcelona i Cambrils.

Ara, gran part dels esforços policials se centren a capturar el fugitiu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides