Assenyalen l’imam de Ripoll com a líder de la cèl·lula

Els Mossos busquen a Abdelbaki Es Satty, i familiars dels terroristes l'acusen de ser l'instigador
Pis imam Ripoll
Pis imam Ripoll

L’imam de Ripoll, la localitat d’on procedia la majoria dels terroristes dels atacs de Barcelona, està sent investigat per la policia catalana per ser el presumpte responsable de la captació, radicalització i adoctrinament dels implicats en l’atemptat.

Així, els Mossos d’Esquadra estarien darrere de la pista d’Abdelbaki És Satty, en parador desconegut. L’home, d’uns quaranta anys, és l’imam de Ripoll i, segons la hipòtesi dels Mossos d’Esquadra també podria ser el cervell de la trama terrorista que va colpejar Catalunya el 17 d’agost.

Els mateixos familiars dels joves terroristes l’assenyalen com l’instigador responsable de captar, radicalitzar i adoctrinar als seus fills.

Tot i que els Mossos d’Esquadra van darrere de la pista de Abdelbaki, també treballen amb la hipòtesi que l’imam va morir el dimecres 16 d’agost després de l’explosió que va derruir el xalet d’Alcanar. La policia ha trobat sota la runa restes humanes d’almenys tres persones

L’imam va sortir de la presó de la localitat espanyola de Castelló l’any 2012.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides