Barcelona convoca una gran manifestació

La iniciativa, sota el lema 'no tinc por' se celebrarà el dissabte vinent a la tarda
Colau i Puigdemont
Colau i Puigdemont

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, han convocat una manifestació ciutadana el dissabte 26 d’agost per rebutjar el terrorisme. La concentració començarà a les sis de la tarda als Jardinets de Gràcia i recorrerà Passeig de Gràcia fins arribar a plaça Catalunya, on acabarà. El lema serà “No tinc por”, popularitzat després dels atemptats.

En la declaració conjunta a l’Ajuntament de Barcelona, Colau ha dit que “els terroristes volien sembrar la por, l’odi i la divisió a Barcelona”, però que “no ho aconseguiran”. L’alcaldessa ha defensat el caràcter multicultural que caracteritza la ciutat i declara que “la ciutat defensarà el seu model de convivència amb més força que mai”.

Puigdemont ha estat contundent amb els terroristes: “ens volien vençuts i ara som més forts”. El president està segur que Barcelona “s’aixecarà” després dels atemptats i que venceran el “terrorisme totalitari”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides