Tres dels quatre terroristes fugits van morir a Cambrils

Younes Abouyaaqqub és l'únic que segueix en recerca i captura
Terroristes atemptat Barcelona
Terroristes atemptat Barcelona

Younes Abouyaaqqub, de 22 anys i veí de Ripoll, és l’únic terrorista identificat pels Mossos d’Esquadra, sospitós de participar en els atemptats de Barcelona i Cambrils, que segueix fugit.

Els altres tres noms dels integrants de la cèl·lula que han transcendit són els de Moussa Oukabir, el jove de 17 anys de Ripoll, buscat al principi com a possible autor de l’atropellament massiu a la Rambla de Barcelona, de Said Aallaa i de Mohamed Hychami. Aquests tres últims han estat abatuts a Cambrils.

Said Aallaa, nascut a Naour (Marroc) el 25 d’agost de 1998. Té nacionalitat marroquina i resideix a Ribes de Freser. Mohamed Hychami, nascut el dia 15 de gener de 1993 a Mrirt (Marroc), té nacionalitat marroquina. Resideix a Ripoll.

D’altra banda, quatre persones més han estat detingudes per la seva suposada relació amb els atemptats de la Rambla de Barcelona i Cambrils, així com amb l’explosió d’un habitatge a Alcanar a última hora de dimecres.

D’altra banda, els Mossos confirmen haver trobat restes de dues persones a les runes de la casa d’Alcanar–fins ara es parlava d’una.

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari