Moussa Oukabir, entre els terroristes abatuts a Cambrils

Se sospita que era ell qui conduïa la furgoneta que va atemptar a Barcelona
Título de la imagen
Título de la imagen

Fonts policials confirmen que Moussa Oukabir és un dels terroristes que han estat abatuts aquesta matinada pels Mossos a Cambrils.

S’investiga si era o no el conductor de la furgoneta de l’atemptat de Barcelona que ahir a la tarda va atropellar la multitud que passejava per la Rambla barcelonina i que, de moment, ha causat 13 morts i un centenar de ferits, alguns d’ells en estat greu.

Mousa Oukabir és el germà petit d’un dels presumptes terroristes detinguts ahir a Ripoll. La policia el va detenir quan, segons sembla, anava a comissaria per denunciar que el seu germà li havia robat la documentació, que després va ser trobada a la furgoneta.

De Moussa Oukabir se’n saben poques coses. Estava registrat al consolat marroquí de Girona, juntament amb el seu germà, i tots dos tindrien la doble nacionalitat, espanyola i marroquina. No se sap si han nascut al Marroc o en territori espanyol.

Fins dijous Moussa Oukabir tenia un compte a Facebook. Hi deia que vivia a Ripoll, que estudiava a la Universitat de Barcelona i treballava per la Coca-Cola. Afirmava que feia poc havia estat a Barcelona, a Eivissa i a la ciutat murciana de Iecla. I que també havia viatjat al Brasil. En un altre compte, Moussa Oukabir havia manifestat en una ocasió el seu desig d’acabar amb els infidels.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari