Moussa Oukabir, entre els terroristes abatuts a Cambrils

Se sospita que era ell qui conduïa la furgoneta que va atemptar a Barcelona
Título de la imagen
Título de la imagen

Fonts policials confirmen que Moussa Oukabir és un dels terroristes que han estat abatuts aquesta matinada pels Mossos a Cambrils.

S’investiga si era o no el conductor de la furgoneta de l’atemptat de Barcelona que ahir a la tarda va atropellar la multitud que passejava per la Rambla barcelonina i que, de moment, ha causat 13 morts i un centenar de ferits, alguns d’ells en estat greu.

Mousa Oukabir és el germà petit d’un dels presumptes terroristes detinguts ahir a Ripoll. La policia el va detenir quan, segons sembla, anava a comissaria per denunciar que el seu germà li havia robat la documentació, que després va ser trobada a la furgoneta.

De Moussa Oukabir se’n saben poques coses. Estava registrat al consolat marroquí de Girona, juntament amb el seu germà, i tots dos tindrien la doble nacionalitat, espanyola i marroquina. No se sap si han nascut al Marroc o en territori espanyol.

Fins dijous Moussa Oukabir tenia un compte a Facebook. Hi deia que vivia a Ripoll, que estudiava a la Universitat de Barcelona i treballava per la Coca-Cola. Afirmava que feia poc havia estat a Barcelona, a Eivissa i a la ciutat murciana de Iecla. I que també havia viatjat al Brasil. En un altre compte, Moussa Oukabir havia manifestat en una ocasió el seu desig d’acabar amb els infidels.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides