La policia busca quatre sospitosos de l’atemptat de Barcelona

Tenen edats compreses entre els 17 i els 24 anys i resideixen a Ripoll i Ribes de Freser
Título de la imagen
Título de la imagen

Les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat estan buscant almenys quatre persones de nacionalitat marroquina i residents a les localitats gironines de Ripoll i Ribes de Freser, segons han informat fonts policials.

Un d’ells és Moussa Oukabir, germà de Driss Oukabir, detingut ahir pels Mossos, tot i que va al·legar que anava a denunciar el robatori de la seva documentació. Moussa té 17 anys i viu amb els seus pares a Ripoll. No té antecedents. Podria ser el conductor de la furgoneta de Barcelona.

A més, estan sent buscats altres tres homes, també de nacionalitat marroquina: Said Aallaa, Mohammad Hychami i Younes Abouyaaqoub.

De fet, els Mossos d’Esquadra estan registrant la casa de Said Aallaa des de les 16.50 hores d’aquesta tarda, situada a la cèntrica plaça Gran de Ripoll (Girona).

Segons les dades policials, Said Aallaa va néixer a Naour (Marroc), l’agost de 1998, per la qual cosa compliria aquest mes els 19 anys i no comptaria amb antecedents policials per delictes de terrorisme.

Mohamed Hychami i Younes Abouyaaquoub, que compten amb 24 i 22 anys, respectivament, van néixer a la mateixa localitat del Marroc, Mrirt i els pares de tots dos estan domiciliats a Ripoll, almenys des de l’any 2006. Cap comptava fins ahir amb antecedents per terrorisme.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides