Els Mossos han detingut una tercera persona a Ripoll

Cap dels detinguts són el conductor de la furgoneta que va atemptar ahir a Barcelona
Atemptat Barcelona
Atemptat Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres al matí a Ripoll (Girona) a un tercer individu presumptament vinculat als atemptats de Barcelona i Cambrils (Tarragona). El conseller d’Interior de la Generalitat, Joaquim Forn, ho ha confirmat en declaracions a Rac 1.

Ahir dues persones més van ser detingudes pels Mossos d’Esquadra relacionats amb l’atemptat terrorista de Barcelona d’aquest dijous, són un melillenc i un marroquí que han estat arrestats a Alcanar i Ripoll, respectivament.

Cap dels detinguts són el conductor de la furgoneta que ha entrat a les Rambles, però sí estarien relacionats directament amb els fets, segons han confirmat els Mossos.

El fiscal en cap de l’Audiència Nacional, Javier Zaragoza, ha assegurat que segons les investigacions policials no sembla que els terroristes que han atemptat a Barcelona i a Cambrils (Tarragona) aquest dijous i la matinada d’aquest divendres, respectivament, tinguessin antecedents que els vinculessin amb aquest tipus de terrorisme.

Relacionat amb els atemptats, els Mossos han aturat un tren a l’estació de Garraf i han interromput la circulació de les línies de Rodalies entre les estacions de Sitges i Castelldefels. Pel que fa al metro de Barcelona hi ha dues estacions tancades: Liceo i Catalunya.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides