Cinc terroristes abatuts a Cambrils

Els atacants portaven cinturons explosius i han ferit a set persones al Passeig Marítim
Atemptat Cambrils
Atemptat Cambrils

Els Mossos d’Esquadra han abatut aquesta matinada almenys a cinc terroristes que pretenien atemptar a Cambrils (Tarragona) hores després de l’atropellament massiu que la tarda de dijous ha provocat la mort de 13 persones a Barcelona. Passades la 1 de la matinada, la policia catalana ha confirmat que acabava de dur a terme un “operatiu policial” a la localitat per “un possible atemptat terrorista”.

Aquest segon atac s’ha produït al costat del passeig marítim de la localitat turística de Cambrils. Segons fonts de la investigació, diversos terroristes anaven a bord d’un vehicle i han atropellat a diverses persones. Set han resultat ferides; una de gravetat, una en estat crític, i un agent dels Mossos.

Tots els autors de l’atac van ser abatuts: quatre en un tiroteig amb la policia i un cinquè ha resultat ferit de gravetat, morint hores després. Portaven cinturons explosius adossats al seu cos i portaven armes de foc.

Els Mossos treballen en la recerca d’almenys quatre sospitosos més, vinculats amb la logística per a l’execució de l’atemptat de Barcelona i Cambrils. Ahir van ser detingudes dues persones. Els vinculen els atemptats amb l’explosió d’Alcanar.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari