Cinc terroristes abatuts a Cambrils

Els atacants portaven cinturons explosius i han ferit a set persones al Passeig Marítim
Atemptat Cambrils
Atemptat Cambrils

Els Mossos d’Esquadra han abatut aquesta matinada almenys a cinc terroristes que pretenien atemptar a Cambrils (Tarragona) hores després de l’atropellament massiu que la tarda de dijous ha provocat la mort de 13 persones a Barcelona. Passades la 1 de la matinada, la policia catalana ha confirmat que acabava de dur a terme un “operatiu policial” a la localitat per “un possible atemptat terrorista”.

Aquest segon atac s’ha produït al costat del passeig marítim de la localitat turística de Cambrils. Segons fonts de la investigació, diversos terroristes anaven a bord d’un vehicle i han atropellat a diverses persones. Set han resultat ferides; una de gravetat, una en estat crític, i un agent dels Mossos.

Tots els autors de l’atac van ser abatuts: quatre en un tiroteig amb la policia i un cinquè ha resultat ferit de gravetat, morint hores després. Portaven cinturons explosius adossats al seu cos i portaven armes de foc.

Els Mossos treballen en la recerca d’almenys quatre sospitosos més, vinculats amb la logística per a l’execució de l’atemptat de Barcelona i Cambrils. Ahir van ser detingudes dues persones. Els vinculen els atemptats amb l’explosió d’Alcanar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides