Una persona detinguda relacionada amb l’atemptat

No hi ha cap atrinxerament amb ostatges en cap bar proper a les Rambles de Barcelona
Título de la imagen
Título de la imagen

Després de moltes informacions contradictòries, no hi ha hagut cap atrinxerament en un bar proper a Les Rambles de Barcelona després de l’atemptat amb una furgoneta. Els cossos de seguretat, que han acordonat bona part del centre de la ciutat, han desplegat un dispositiu antiterrorista per detenir l’autor. Els Mossos han activat el protocol d’atemptat terrorista.

D’altra banda, s’ha produït una detenció a la zona de la Via Laietana, molt a prop de l’edifici de Correus.

El conseller d’Interior, Joaquim Forn, ha confirmat la mort d’una persona i 32 ferits però ha insistit que aquest saldo és provisional i que malauradament podria incrementar-se. Alguns mitjans parlen però de 13 morts.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides