Quina televisió ha manipulat el cas Antonio Machado?

Título de la imagen
Título de la imagen

TV3. Efectivament. Algú de la redacció dels informatius va considerar que no era important saber qui era el responsable de l’escàndol creat pel seu informe, en què, entre altres idees, proposava treure el nom d’Antonio Machado que du ara una plaça de Sabadell. Aquesta proposta es basava en el fet que Antonio Machado va ser “espanyolista”.

Josep Abad Sentís ha estat l’autor d’aquest informe per encàrrec de la regidora de Cultura, Montserrat Chacón, d’Esquerra Republicana. Les notícies de TV3 només van recollir, precisament, l’opinió d’aquesta regidora, que va intentar treure “ferro” a la polèmica dient que no es prendria cap decisió que no fos consensuada amb el conjunt dels grups municipals.

Josep Abad Sentís es presenta en els articles que escriu al portal unpaisnormal.com d’Òmnium Cultural com “historiador i president de la Territorial del Vallès Occidental de la Plataforma per la Llengua”. També és membre actiu de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Sabadell i ha escrit perles com “els dirigents espanyols tenen molt clar que els catalans no són espanyols, sinó que són una colònia i han de ser tractats com a tal”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides