Sense cues en el primer dia de vaga indefinida al Prat

El personal denuncia vulneracions del dret de vaga i el govern espanyol convoca dimecres consell de ministres
Vaga a l'aeroport del Prat
Vaga a l'aeroport del Prat

La primera jornada de vaga indefinida dels treballadors d’Eulen a l’Aeroport del Prat de Barcelona transcorre amb tranquil·litat i normalitat amb la presència de la Guàrdia Civil en els controls de seguretat vetllant pel compliment dels serveis mínims, després que els empleats rebutgessin diumenge la proposta de mediació de la Generalitat.

D’altra banda, el comitè de vaga d’Eulen ha presentat avui diverses denúncies davant Inspecció de Treball per presumptes vulneracions del dret a vaga dels treballadors de l’Aeroport de Barcelona-el Prat i altres incidències relatives a les condicions de treball.

El portaveu del comitè, Joan Carles Giménez, ha explicat a Efe que les denúncies s’han presentat aquest migdia davant la Inspecció de Treball en funcions de guàrdia, dependent del departament de Treball de la Generalitat.

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, s’ha reunit avui a Barcelona amb la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona per fer el seguiment de la vaga indefinida. Ha anunciat que dimecres a la tarda es reunirà el consell de ministres per analitzar la situació del Prat i impulsar l’arbitratge.

Els treballadors, per la seva banda, estan disposats a continuar la vaga indefinida fins al laude obligatori que ha anunciat el Govern i que creuen “il·legal”, i alhora critiquen també el desplegament de la Guàrdia Civil.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides