Quin assessor de Gabriel Rufián rep acusacions de maltractador?

Título de la imagen
Título de la imagen

Bernat Castro. Qui l’acusa és una jove que es diu Ariadna i que és molt activa a twitter amb l’usuari @KittensPs. Aquest divendres 11 d’agost, replicava un tweet on el diputat d’ERC havia escrit: “En un país decent es persegueix a feixistes i no a mares maltractades”. Ariadna li va contestar: “En un país decent tu no tindries un maltractador com assessor. De res”.

La història es remunta un any enrere, quan Bernat Castro i Ariadna van mantenir relacions. Les acusacions de “maltractador” han reaparegut coincidint amb el posicionament de Gabriel Rufián a favor de Juana Rivas, la dona a la qual l’Audiència Provincial de Granada ha condemnat a tornar els seus dos fills al seu marit, condemnat per maltractaments el 2009.

Bernat Castro no és periodista, però es presenta com a “assessor de comunicació” en el seu perfil de twitter. Ha estudiat Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Pompeu Fabra i Comptabilitat i Finances a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha col·laborat en el programa Minoria Absoluta i a la revista digital Mirall, on firma com a Berlustinho, el nom d’usuari que fa servir a la xarxa. Ariadna explicava en una piulada del passat dia 4 que aquesta revista “hauria de saber que està pagant a un maltractador”. Mirall està vinculada al portal directe.cat, que va ser dirigit per Oriol Junqueras, actual president d’ERC.

Diversos perfils anònims de twitter han intervingut al portal d’Ariadna, sense èxit, perquè deixi de remenar aquest tema.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides