L’empresa que fa les samarretes de l’11S només té la web en castellà

L'empresa de Mataró 'Textil Rosdan' ha fet una primera tirada de 150.000 unitats
Samarreta 11S
Samarreta 11S

L’empresa que ha fet les samarretes que lluiran els assistents a la manifestació independentista del 11S convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural només utilitza el castellà en la seva web. Es tracta de ‘Textil Rosdan’, una empresa ubicada al carrer Torres García de Mataró. Daniel Cañellas, propietari de ‘Textil Rosdan’, explica en un vídeo de promoció difós per l’ANC que ha fet una primera tirada de 150.000 unitats i que n’ha posat en marxa una segona “perquè ningú no es quedi sense samarreta”.

A la samarreta s’hi veu un ‘Sí’ gran al centre, envoltat de la mateixa paraula ‘Sí’ en diversos idiomes i el text ‘Referèndum és democràcia 11S2017 102017’. L’ANC ven les samarretes a 15 euros, dels quals, segons explica al seu portal, 6 van destinats a la ‘Campanya del Sí’ i la resta a seva producció i distribució i al pagament de l’IVA.

A la seva web, ‘Textil Rosdan’ es defineix com “una empresa nacional de confección de géneros de punto. Con larga experiencia en el sector, fabrica prendas destinadas a equipar importantes instituciones del Estado así como a prestigiosos centros educativos y demás entidades que precisen uniformidad en su vestuario”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides