Anna Gabriel vol un Govern sense Santi Vila

La diputada critica la reacció del conseller després de les accions d'Arran contra el model turístic
Anna Gabriel, al Parlament
Anna Gabriel, al Parlament

La CUP vol que el Govern faci canvis a les conselleries en cas que el ‘sí’ guanyi el referèndum. La diputada Anna Gabriel ha opinat, en una entrevista a l’ACN, que després de l’1-O Catalunya s’ha de situar en una “lògica de transició i rupturista” i que, per tant, el conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, no hauria de formar part de l’Executiu català.

“No necessitem un conseller com ell, que és molt bo per a un país de rics però que no ho és per a un país de gent pobra”, ha dit. Així mateix, la diputada anticapitalista ha criticat l’actitud “irada i criminalitzadora” de Vila a les xarxes, després que el Govern s’hagi personat en la causa judicial contra Arran per les accions en contra del model turístic.

Malgrat que Gabriel s’ha mostrat convençuda que tots els membres de l’actual Govern estan decidits a fer el que calgui pel referèndum, ha criticat que Vila “es vanti de defensar la marca ‘Barcelona’ per protegir els interessos turístics”, i que per fer-ho l’executiu es personi en la causa judicial contra Arran. A més, la dirigent cupaire ha lamentat que, en canvi, el conseller no s’hagi personat per l’actuació dels Mossos al carrer Entença, durant el desallotjament de quatre habitatges ocupats al número 51, aquesta setmana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides