Manifestació de suport a l’1-O a Sant Sebastià

Convocada per EH Bildu i amb la presència d'una delegació de la CUP
Manifestació Bildu 1-O
Manifestació Bildu 1-O

La manifestació convocada per EH Bildu per mostrar el seu suport al procés sobiranista català i al referèndum d’independència del proper 1 d’octubre ha congregat aquest dissabte a la tarda a Sant Sebastià, a escasses hores de l’inici de la Setmana Gran, a milers de persones. Segons els convocants, més de 3.000.

La marxa ha sortit passades les cinc de la tarda de la Plaça del Bon Pastor i l’ha encapçalat una pancarta amb el lema “Tot un poble en moviment. Kataluniarekin bat. Demokraziarekin bat” que volia simbolitzar el missatge de suport dels convocants a la Catalunya que busca decidir el seu futur i que ho vol fer mitjançant un referèndum.

A la manifestació hi ha assistit una nodrida representació dels partits que formen EH Bildu, entre els quals hi havia el coordinador general, Arnaldo Otegi, el secretari general de Sortu, Arkaitz Rodríguez, o la portaveu d’Aralar, Ainhoa Beola. També altres figures de la formació com les portaveus al parlament basc, Maddalen Iriarte, i al Congrés, Marian Beitialarrangoitia. Centenars de catalans també s’han sumat a la manifestació, inclosa una representació de la CUP encapçalada pels diputats al Parlament Albert Botran i Mireia Boya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides