Cadena humana contra el model turístic

Veïns de la Barceloneta es concentren en contra de l'especulació immobiliària i l'incivisme
Protestes Barceloneta contra model turístic
Protestes Barceloneta contra model turístic

Uns 250 veïns s’han concentrat avui a la platja de la Barceloneta per protestar contra l’especulació immobiliària, l’incivisme i la privatització de l’espai públic.

Una pancarta transportada per diverses barques, en què es llegeix ‘Per l’abolició dels pisos turístics’, encapçalava la protesta aquest dissabte amb la participació d’uns 250 veïns de la Barceloneta en contra del model turístic de la ciutat.

Els manifestants, concentrats a la platja, la majoria vestits amb samarretes grogues, han format una cadena humana al costat de l’aigua per exigir la recuperació de les platges com a espai públic.

La manifestació també és per denunciar l’especulació immobiliària, l’incivisme, la inseguretat, els robatoris i la privatització de l’espai públic que està patint el barri els últims anys, asseguren els residents.

No és la primera vegada que els veïns de la zona es mobilitzen per temes relacionats amb el turisme. Fa tres anys els veïns del barri de la Barceloneta van esclatar davant els excessos del que es va denominar turisme de borratxera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides