Puigdemont i Albiol es veuran les cares

El líder del PPC va demanar una reunió amb el president per mirar de dissuadir-lo del referèndum
Xavier Garcia Albiol
Xavier Garcia Albiol

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha acceptat la petició del líder del PPC, Xavier García Albiol, de reunir-se davant la previsió del Govern de convocar el referèndum per a l’1-O. La trobada tindria lloc a partir de la segona quinzena d’agost.

El dirigent popular havia demanat cita al president per carta abans del 16 d’agost per demanar-li que donés l’ordre de no tramitar la llei de referèndum i renunciar a convocar la consulta, ja que, segons Albiol, pot conduir a un “conflicte social” i a la inhabilitació de Puigdemont.

Puigdemont ha remès a Albiol la carta de resposta, en la qual el president assenyala que les “portes de la Generalitat sempre estan obertes als representants de tots els grups parlamentaris”.

El cap del Govern català contraposa en la seva missiva aquesta predisposició de la Generalitat al diàleg amb la negativa del president del Govern, Mariano Rajoy, assenyala, a rebre’l per abordar el procés. “Porto mesos, des del gener passat, esperant que el president del Govern espanyol tingui amb mi la mateixa consideració que vostè amablement em demana i que es mereix que jo li dispensi”, diu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides