La Guàrdia Civil vigilarà l’aeroport

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, matisa que el cos no farà control sinó vigilància
Vaga a l'aeroport del Prat
Vaga a l'aeroport del Prat

La Guàrdia Civil es prepara per incrementar la seva presència als controls de seguretat de l’aeroport del Prat a partir de dilluns, 14 d’agost, data per a la qual els treballadors de l’empresa Eulen que fan aquesta funció han anunciat una vaga total i indefinida, després de les aturades parcials que porten a terme en demanda d’un increment salarial, que s’han traduït en cues considerables de viatgers.

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha anunciat la mesura a Barcelona, on ha reunit un gabinet de crisi per abordar el conflicte del Prat. De la Serna ha precisat que per ara no es contempla que la Guàrdia Civil assumeixi el control de seguretat, sinó que el plantejament és que facin funcions de vigilància. El ministre ha subratllat que el que més preocupa el Govern és garantir la seguretat.

El ministre s’ha mostrat molt crític amb el comitè de vaga i ha considerat la seva postura una falta de respecte per a la mediació, realitzada per la Generalitat, al presentar altres propostes a més de la nascuda d’aquesta mediació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides