Els vigilants del Prat aposten per continuar la vaga

Els treballadors trien seguir negociant per assolir un augment de 250 euros mensuals en quinze pagues
Vaga a l'aeroport del Prat
Vaga a l'aeroport del Prat

Els treballadors d’Eulen a l’aeroport del Prat han rebutjat la proposta d’augment salarial de la Generalitat, assumida per l’empresa, i mantenen la convocatòria d’aturades parcials de demà divendres i diumenge i la vaga indefinida a partir de dilluns. A l’assemblea celebrada des de les 11.00 del matí i fins a les 19.00 hores, la majoria dels vigilants de seguretat d’Eulen ha optat per seguir negociant amb l’empresa per aconseguir un increment salarial de 250 euros mensuals repartits en quinze pagues, una de les quatre opcions que podien votar.

La proposta de la mediació de la Generalitat, que va acceptar la mateixa empresa, plantejava un complement salarial de 200 euros al mes en dotze pagues. Els treballadors que han participat en l’assemblea també tenien sobre la taula altres dues opcions d’augment salarial: una pujada de 200 euros mensuals en quinze pagues, proposta que, igual que la guanyadora, no s’havia negociat prèviament amb Eulen, i un complement de 350 euros al mes en quinze pagues, l’opció que fins avui havia defensat el comitè.

En les votacions han participat 173 persones, de les quals 89 han votat a favor de la proposta de 250 euros per 15 mensualitats; 82 han estat a favor de 200 euros en 15 pagaments, i només 2 han estat d’acord amb la idea de la Generalitat.

Els treballadors de seguretat d’Eulen cobren entre 900 i 1100 euros al mes, depenent de l’antiguitat. El comitè reclamava una pujada salarial de 350 euros en 15 pagues i un increment de la plantilla de 100 treballadors. Abans d’acceptar la proposta de la Generalitat, l’empresa havia ofert 21 noves contractacions i una pujada de 155 euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides