Quin cupaire acaba de bloquejar el seu twitter?

Joan Ribet
Joan Ribet

Joan Ribet, l’exregidor de la CUP de Premià de Mar al qual l’alcalde de la vila, Miquel Buch, ha acusat de llogar un apartament turístic. Buch va fer-ho públic mitjançant un missatge a twitter dissabte passat. “Mentre fan campanyes en contra del turisme, el darrer cap de llista de la CUP lloga una casa turística a preu d’or/setmana a Premià de Mar”, va escriure l’alcalde. A més, va acompanyar el text amb una captura de pantalla de l’oferta de l’apartament, pel qual Ribet demana 750 euros setmanals.

La resposta del cupaire va ser explicar en un missatge al seu portal de facebook que ha optat pel lloguer turístic del seu apartament perquè se’n va anar a treballar a l’Ajuntament de Navàs i li va bé per fer front a la hipoteca del pis. Aquesta és també l’explicació que ha donat aquest dilluns, en una entrevista que ha fet a Premià de Mar Ràdio. El missatge, que havia rebut el suport de diverses persones, entre elles, una regidora actual de la CUP a Premià de Mar, ha desaparegut, però, del seu portal. A més, ha bloquejat el seu compte de twitter, que estava obert fins aquest incident.

Les seves explicacions entren en contradicció directa amb el text que figura destacat al web de Crida Premianenca (la marca de la CUP a Premià de Mar): “Quan es lloga un pis turístic, és un pis menys per als premianencs i premianenques”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides