Rajoy li diu al Rei que no hi haurà referèndum

El president del govern aprofita el despatx d'estiu de Marivent per defensar la unitat d'Espanya
Rei amb Rajoy
Rei amb Rajoy

La trobada estiuenca entre el Rei i Rajoy ha servit per repassar els principals temes d’actualitat. El referèndum de l’1 d’octubre ha ocupat bona part de la trobada.

Després, en roda de premsa, Rajoy ha dit que ha assegurat al monarca que “no hi haurà referèndum l’1-O”.

A més, el president del Govern ja ha avisat que “el Govern recorrerà la llei del referèndum quan la Mesa accepti la seva entrada en Ple perquè el que es proposa en ella és un cop de peu al sistema democràtic, és perversa i va contra l’esperit de la Unió Europea”.

En aquest sentit, el líder de l’Executiu ha marcat “d’una prioritat extraordinària” que les principals forces polítiques de l’Estat vagin de la mà en la qüestió catalana: “El PP, el PSOE i Ciutadans hem d’anar junts perquè a grans trets pensem el mateix sobre el desafiament territorial”.

Rajoy també ha aprofitat la trobada amb el Rei, que s’ha ajornat un parell d’hores per una lumbàlgia del president, per culpar a la Generalitat del caos de l’aeroport del Prat, recordant que el de Barcelona és l’únic aeroport on hi ha vaga. També ha defensat el turisme i ha criticat els atacs de l’Arran.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides