Fracassa la reunió per desfer la vaga del Prat

L'augment salarial continua sent el principal escull per resoldre el conflicte, i demà les aturades continuen
Vaga a l'aeroport del Prat
Vaga a l'aeroport del Prat

El conflicte es manté viu. La reunió que mantenien en el Departament de Treball de la Generalitat representants d’Eulen, empresa que gestiona la seguretat a l’Aeroport del Prat, i del comitè de vaga, ha conclòs sense acord.

Tot i que Eulen ha fet una contraoferta respecte de l’increment salarial i dels reforços de personal que exigeixen els treballadors, les posicions de les dues parts es mantenen encara molt allunyades per signar l’acord.

La companyia hauria fet una oferta per complementar els salaris dels empleats de seguretat en uns 45 euros mensuals, enfront de la reclamació del comitè d’un complement de 350 euros, pel que consideren que les posicions estan encara força allunyades.

La companyia hauria ofert incrementar en 21 persones el contingent de treballadors per reforçar els tres torns de matí, tarda i nit al Prat, lluny del centenar que reclamen els representants del comitè de vaga per alleujar la càrrega de treball.

Les parts s’han emplaçat a una tercera reunió, demà dilluns a les 11 de matí. Les aturades parcials es mantenen per demà i la vaga indefinida pel 14 d’agost.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides