Atac concertat a Facebook contra antiindependentistes

Denuncien com a spam articles i notícies desfavorables al procés
vicky alvarez parlament

Els darrers dies, els usuaris de Facebook que pengen posts crítics amb l’independentisme es troben sovint amb què desapareixen. La causa és l’acció concertada d’un grup d’usuaris independentistes que denuncien aquestes publicacions com a spam (enviament massiu indesitjat pel receptor, generalment publicitari). L’atac coordinat d’aquest col·lectiu ha afectat usuaris de tota mena de perfils ideològics. Entre ells es troba, per exemple, Victoria Alvarez, que ha posat al descobert els negocis tèrbols de Jordi Pujol Ferrusola, o l’exdiputat socialista Jordi Pedret.

Pedret ho ha explicat així: “Aquesta matinada -amb covardia, nocturnitat i traïdoria- les milícies policials del pensament únic secessionista han actuat contra aquest mur. Han denunciat com a spam, i han aconseguit que Facebook esborrés els següents posts:

1.- Notícia sobre que Tarragona aprova la moció antireferèndum del PSC

2.- Reproducció de l’article “Un último esfuerzo”, de Miquel Roca Junyent

3.- Reproducció de l’article del lletrat major del Parlament, Antoni Bayona, sobre la pretesa reforma del Reglament del Parlament, aparegut a la Revista catalana de dret públic, de la Generalitat de Catalunya

4.- Notícia de la dimissió del director del 112, Fede Adan.

Per descomptat que m’han vingut al cap el llibre i la pel·lícula Fahrenheit 451. Per descomptat que no vull que el meu país es converteixi en un país on aquestes actuacions siguin normals. Per descomptat que amb això no em faran callar. Ni a mi ni a ningú dels que sota i contra la dictadura franquista fèiem anar les ciclostils per oposar-nos a la dictatorial política de pensament únic”.

Victoria Alvarez ha animat els centenars de persones afectades a denunciar-ho públicament o als jutjats. Facebook, que reposa sistemàticament les publicacions després que els usuaris afectats denunciïn la maniobra, s’ha compromès, també, a investigar qui hi ha al darrera d’aquesta acció coordinada. És a dir, vol saber qui és la X de l’equip d’hiperventil·lats del procés, i des de quin ordinador i despatx els coordina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari