Què té a veure Neymar amb ‘Las cloacas de Interior’?

Título de la imagen

Segons un documentat reportatge que publica la revista Mongolia d’aquest mes, el president del PSG francès, el club que intenta el fitxatge del jugador blaugrana Neymar, amb una oferta esbojarrada de 222 milions d’euros, és soci de Jaume Roures en el canal de televisió beIN Sports.

En efecte, el qatarià Nasser al-Khelaïfi és el propietari del club de futbol Paris-Saint Germain (PSG) i, a la vegada, el promotor de la cadena beIN Sports que s’emet, entre altres països, a Espanya i a França. Per la seva banda, Jaume Roures, a través de la seva empresa Mediapro, és el soci tecnològic de beIN Sports i el director del polèmic documental Las cloacas de Interior, dedicat a netejar la imatge de Jordi Pujol i la seva família.

Segons denuncia Mongolia, des de fa mesos està en marxa una operació de desestabilització del Barça per provocar la dimissió del president Josep Maria Bartomeu i la seva substitució per una persona afí al moviment independentista, que podria ser Joan Laporta. En aquest sentit, s’inclou el fitxatge de Jordi Finestres, excap de premsa de Joan Laporta, al gabinet de Presidència de la Generalitat, i el de Vicent Sanchis, director de Barça TV en l’etapa de Joan Laporta, com a nou director de TV3.

La sortida de Neymar del FC Barcelona seria un cop molt dur per la directiva de Josep Maria Bartomeu. I, en aquest sentit, és rellevant que sigui el soci qatarià de Mediapro, Nasser al-Khelaïfi, qui hagi formalitzat una oferta per fitxar-lo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari