El Govern formalitza el concurs del material d’eleccions autonòmiques

El contracte està valorat en 897.520,65 euros i es dividirà en quatre lots
Urna

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat aquest dilluns un document del departament de Governació de la Generalitat, en el que s’anuncia la formalització del procés administratiu per comprar el material electoral necessari per a la celebració d’unes eleccions al Parlament de Catalunya, com sobres, papeletes o manuals de votació. La publicació especifica que es tracta de material destinat a “la celebració d’eleccions al Parlament”.

La Generalitat pagarà 897.520,65 euros per a l’homologació d’aquestes empreses. El contracte es dividirà en quatre lots: sobres electorals (Tompla Industria Internacional del Sobre, i Domènech Mirabet); paperetes (ImpresionesTranskrit, SA i Formsystem Documentos Inteligentes); manual d’instruccions per als membres de les taules electorals (Impresiones Transkrit i Formsystem Documentos Inteligentes); i impresos electorals (Formsystem Documentos Inteligentes).

A propòsit d’això, el líder del PP català, Xavier García Albiol, ha assegurat que l’1-O no hi haurà “ni paperetes, ni urnes, ni cens”. Albiol ha advertit que el govern espanyol “no permetràque es faci el referèndum i que les paperetes que es comprin només es podran fer servir per a uneseleccions autonòmiques“. Tanmateix, considera un “encert” que aquestes paperetes es destinessin a “unes eleccions autonòmiques”, ja que “això vol dir que la legislatura està arribant al punt final”.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari