El TSJC atura l’ampliació de la C-32

El traçat havia canviat i se sospita d'una aprovació sense declaració ambiental
Título de la imagen
Título de la imagen

Les 16 entitats contràries a la prolongació de l’autopista C-32 entre Blanes i Lloret de Mar s’han apuntat una victòria amb el recurs contenciós administratiu que van interposar el setembre de l’any passat. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decidit suspendre cautelarment l’ampliació argumentant que el projecte de traçat que no es correspon amb el de l’estudi informatiu pel qual es va aprovar la declaració l’any 2000, revela el Diari de Girona. A més, la interlocutòria del TSJC indica l’existència d’indicis que aquest traçat s’hauria pogut aprovar sense la declaració d’impacte ambiental, que és obligatòria.

Es tracta d’una resolució no ferma contra la qual es pot interposar un recurs de reposició. L’acció de les entitats oposades a l’ampliació de la C-32 va donar lloc enguany a l’obertura d’una peça separada, en el marc de la qual la magistrada Isabel Hernández ha ordenat que de moment no comencin els treballs. “Màquines quietes fins al judici! Som molts, fem molta falta”, ha celebrat a Twitter la plataforma Aturem la C-32.

L’acció dels activistes davant la justícia inclou la impugnació de la resolució del govern de la Generalitat que prorrogava una declaració d’impacte ambiental amb data del 2000, el contingut de la qual no s’ha implementat a l’hora de la veritat. Segons destaca la interlocutòria i publica el Diari de Girona: “no va desenvolupar cap de les solucions viàries proposades a l’estudi informatiu del 2000”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides