Per que agraeix Jaume Roures la col·laboració de Junqueras i Mas?

Título de la imagen
Título de la imagen

És tot un misteri. Ni el president d’Esquerra Republicana (ERC) ni el president del Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat) apareixen en el documental, però són dues de les sis persones i entitats a les quals s’agraeix el seu suport al documental Les clavegueres d’Interior que figura a la web de TV3. Hi ha dues persones més que apareixen en aquest apartat: el periodista Marià de Delàs, mà dreta de Jaume Roures a Mediapro, la productora audiovisual que ha realitzat el documental, i Javier Albarrán. Les dues entitats que figuren en els agraïments són Público, el mitjà de comunicació digital, propietat de Jaume Roures, que va difondre la conversa entre l’aleshores ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, i l’exdirector de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel d’Alfonso, que és el fil conductor del documental, i Nueva Economía Fórum. Aquest fòrum és un ‘think tank’ de debat de temes econòmics espanyols i internacionals. Cada any atorga un premi a una personalitat destacada de la política i l’economia. El premi 2017 l’ha atorgat al president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

Quina aportació han fet Junqueras i Mas a Les clavegueres d’Interior perquè Jaume Roures es vegi obligat a deixar-ne constància en els crèdits amb què es tanca el documental emès per TV3 i que aquest dissabte es torna a repetir en prime time a la televisió pública? Una bona pregunta a formular-li a Jaume Roures, que es presenta com responsable de la direcció i la producció executiva. De fet, hauria de ser a l’inrevés, en el cas de Mas. L’expresident de la Generalitat era beneficiari dels diners dipositats en uns comptes a Liechtenstein i a Suïssa a nom del seu pare. D’aquests diners, al documental ni se’n parla. Misteri.

Curiosament, en la versió de Les clavegueres d’Interior que hi ha a la web del diari Público, els noms d’Artur Mas i Oriol Junqueras no figuren en el capítol final dels agraïments. Un altre misteri més…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides