Plega el número tres departament d’Ensenyament

Deixa el càrrec el secretari de Polítiques Educatives, Antoni Llobet
Antoni Llobet
Antoni Llobet

Des de la destitució de la consellera Meritxell Ruiz i l’arribada de la nova consellera Clara Ponsatí al departament d’Ensenyament, ja s’han produït tres relleus significatius.

Avui s’ha informat de la renúncia al càrrec del secretari de Polítiques Educatives, Antoni Llobet, i això quan només falten dos mesos per a celebració del referèndum independentista de l’1 d’octubre, previst pel govern de Carles Puigdemont.

El departament d’Ensenyament és un dels que tenen un paper clau en l’organització i execució de la consulta de l’1-O, ja que l’obertura dels col·legis electorals és un factor determinant per a l’èxit o el fracàs de la convocatòria.

Des del departament d’Ensenyament s’ha informat que el substitut d’Antoni Llobet serà Joan Mateo, persona que va ocupar aquest mateix càrrec amb l’exconsellera Irene Rigau.

Actualment Joan Mateo ocupava la presidència del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu.

Aquest nou canvi de noms a Ensenyament arriba un dia després de la dimissió de la secretària general del departament, Maria Jesús Mier.

No es descarta que hi pugui haver més canvis de responsables del departament d’Ensenyament en els pròxims dies o les pròximes hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides