Retret indirecte de De Gispert a Forcadell

"Jo no els deixaria entrar. En Turull els ha barrat el pas a Palau", ha escrit sobre l'arribada de la Guàrdia Civil al Parlament
tuit de gispert
tuit de gispert

L’anterior presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, ha manifestat la seva discrepància sobre l’actuació de la seva successora al capdavant de la Cambra, Carme Forcadell, amb relació amb l’arribada d’agents de la Guàrdia Civil, aquest dijous, amb un requeriment per obtenir informació sobre Germà Gordó.

“Jo no els deixaria entrar. En Turull els ha barrat el pas a Palau. Que entrin al Congrés que tenen molta més feina”, ha expressat a Twitter De Gispert, contraposant la gestió de la situació per part del nou conseller de la Presidència, Jordi Turull, amb la de Forcadell, a qui no ha citat. La Guàrdia Civil, d’altra banda, va desmentir que Turull hagués prohibit l’entrada als seus agents, ja que no duien una ordre d’escorcoll, sinó una petició de documentació.

Aquest comentari, publicat aquest dijous a les 12.18 hores, va ser esborrat i no es pot consultar visitant el perfil de De Gispert en aquesta xarxa social, tot i que s’hi pot accedir des de cercadors, ja que penja d’una publicació del periodista Quico Sallés, en resposta al qual l’expresidenta del Parlament expressava què hagués fet ella en el lloc de Forcadell.

Reacció de Forcadell
L’actual presidenta del Parlament ha expressat en una entrevista a TV3 que “jo crec que ella no sabia que al Parlament vam fer exactament el mateix que va fer el Govern” i ha afegit que, sabent-ho, “estic convençuda que [De Gispert] no hauria fet aquesta piulada”. També ha interpretat la visita de la Guàrdia Civil com “una escenificació perquè uns correus electrònics es poden demanar i facilitar de moltes maneres”. D’altra banda, sobre la presència de Germà Gordó com a diputat, ha admès que “aniria millor si no hi fos, la veritat”. Tanmateix, pel que fa al cas del 3%, ha expressat que “els catalans tenen molt clar que això no té res a veure amb el procés, i per tant no ens pot perjudicar”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides