David Companyon provoca tensions a Catalunya en Comú

Preveu participar en un acte de la CUP de Valls
companyon david
companyon david

La decisió de David Companyon de participar en un acte a Valls juntament amb una representant de la CUP sota el lema “Les esquerres a la República Catalana” ha provocat tensions dins Catalunya en Comú. Molts membres del sector no independentista del partit han enviat missatges al seu coordinador general, Xavier Domènech, protestant perquè se’l presenti en el cartell que anuncia l’acte com a “membre de la Coordinadora Nacional de Catalunya en Comú”.

L’acte tindrà lloc el dijous 27 de juliol a l’auditori Mas Miquel de Valls i s’hi anuncia també la intervenció de Natàlia Sánchez Dipp, membre del Secretariat Nacional de la CUP. L’organitza la CUP de Valls.

Les protestes es basen en el fet que la formació ha aprovat un document en què no aposta per l’independentisme. De fet, el corrent independentista de Catalunya en Comú és molt minoritari, com s’ha demostrat en diverses votacions internes.

David Companyon forma part del Consell Nacional d’EUiA i va ser diputat del Parlament entre els anys 2012 i 2015. A les eleccions al Parlament de Catalunya de 2015 va ocupar el número 20 de la candidatura de Catalunya Sí que es Pot per la circumscripció de Barcelona però no va ser elegit. S’ha definit com a independentista i té molt bones relacions amb ERC, especialment amb la seva Fundació Josep Irla.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides