Cau la número dos d’Ensenyament

Maria Jesús Mier deixa el càrrec per desacords amb la nova consellera
Título de la imagen
Título de la imagen

La secretària general d’Ensenyament, Maria Jesús Mier, ha deixat el càrrec a les portes de la celebració del referèndum independentista de l’1-O.

Mier ha estat la número dos de l’exconsellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, durant l’últim any i mig, fins que Ruiz va ser apartada del seu departament en l’última remodelació del Govern del president, Carles Puigdemont.

Ensenyament és un dels departaments clau en l’organització i execució de l’1-O, ja que l’obertura dels col·legis electorals és un factor determinant per a l’èxit o el fracàs de la convocatòria.

Fonts coneixedores asseguren que el perfil de Mier era netament incompatible amb el de la nova consellera, Clara Ponsatí, que va substituir Ruiz en el càrrec. El substitut de Mier serà Lluís Baulenas i Cases, l’actual director general de Centres Públics, segons avança El Periódico.

La Generalitat ha registrat els últims tres mesos una vintena de sortides d’alts càrrecs, comptant els quatre consellers, Neus Munté, Jordi Jané, Meritxell Ruiz i Jordi Baiget, el secretari de l’Executiu, Joan Vidal de Ciurana, i els directors dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, i del servei d’emergència 112, Frederic Aran.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides