IAEDEN-Salvem l’Empordà esquiva l’extinció

Ha reunit els 19.000 euros que necessitava per pagar costes judicials de la seva lluita contra la MAT
iaeden ajudans
iaeden ajudans

L’entitat ecologista IAEDEN-Salvem l’Empordà ha assolit l’objectiu de recaptar 19.000 euros per poder pagar les costes judicials dels recursos que va plantejar contra la instal·lació de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) i la despesa de la campanya “La justícia ens reMATa”, amb què havia emès un SOS per la seva supervivència.

Els activistes alertaven que el pagament de les costes judicials per un import que, de moment, s’enfila fins als 17.600 euros, podia haver fet desaparèixer aquesta entitat. Però segons han comunicat, han obtingut els 19.000 euros en tres dies (aquest 14 de juliol) gràcies a 10.000 euros aportats per 242 particulars i 9.000 més donats per les entitats Alto el Foc de l’Albera, l’Associació de Municipis de Molt Alta Tensió i Ecologistes de Catalunya, i els partits polítics ERC, ICV i CUP.

La portaveu Bàrbara Schmitt, ha expressat emoció i alegria per la solidaritat, així com sorpresa per l’èxit fulgurant d’una campanya que ha donat per tancada: “la justícia no ens reMATa”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides