En quins ordes ha estat iniciat el rei Felip a Anglaterra?

Título de la imagen
Título de la imagen

De tots és sabut que el rei Felip VI ha rebut de mans de la reina Isabel II el nomenament de Cavaller Estranger del Molt Noble Orde de la Lligacama o Orde de la Garrotera, durant la seva darrera visita d’Estat a la Gran Bretanya.

El seu pare, el rei emèrit Joan Carles I, ja va rebre aquest mateix nomenament de la mà de la reina Isabel II ara fa 31 anys.

Aquest és un dels ordes més antics del Regne Unit, fundat per Eduard III el 1348, i està format per la reialesa i 24 Cavallers que s’han destacat pel “seu servei al Regne Unit”.

El que no s’ha fet públic és que el monarca espanyol també podria haver estat iniciat en un altre orde, concretament hauria ingressat en la lògia maçònica Royal Alpha, que depèn de la Gran Lògia d’Anglaterra.

Les fonts vinculades a la maçoneria anglesa que afirmen que el rei Felip VI ha entrat a formar part d’aquest orde iniciàtic asseguren que d’aquesta mateixa lògia anglesa en forma part, també com a membre, el seu pare, el rei Joan Carles.

Aquestes mateixes fonts diuen que la Royal Alpha Logde és una lògia maçònica que està integrada per bona part de membres de famílies reials, sobretot europees, però també de la resta del món.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari