Germà Gordó declara com a imputat el 24 de juliol

El TSJC també cita com a testimoni l'extresorer convergent Andreu Viloca
Título de la imagen
Título de la imagen

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha citat a declarar com a imputat l’exconseller de Justícia i exgerent de CDC Germà Gordó. La seva compareixença està prevista pel pròxim 24 de juliol a les 9.30. El mateix dia, però a les 10.30, s’ha citat com a testimoni l’extresorer convergent Andreu Viloca, que està imputat en la investigació principal d’aquest afer, conduida pel jutge del Vendrell Josep Bosch.

Gordó, investigat per delictes de tràfic d’influències, prevaricació i malversació de fons públics, haurà de respondre sobre el paper que els investigadors li atribueixen en la trama de finançament de Convergència del 3%.

La Fiscalia considera Gordó va fer de recaptador de comissions i que fou decisiu en l’adjudicació de diversos contractes sota sospita, entre els quals els del manteniment de diverses escoles públiques de Barcelona mitjançant el Consorci d’Educació de Barcelona, el reforç d’un dic del port de la capital catalana, i altres licitats per Infraestructures de la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides