Puigdemont col·loca un independentista al capdavant dels Mossos

L'executiu català nomenarà Pere Soler Campins, declarat defensor del referèndum de l'1-O, nou director de la policia catalana
Pere Soler Campins
Pere Soler Campins

El nou conseller d’Interior, Joaquim Forn, ha proposat el nomenament de Pere Soler Campins com a nou director de la Policia de la Generalitat de Catalunya.

Pere soler és un independentista declarat com es pot comprovar en els seus missatges habituals a les xarxes socials. El darrer missatge del passat 4 de juliol durant la presentació del referèndum al Teatre Nacional de Catalunya, Soler va escriure que “votarem 1-O. No ho podran evitar”, segons destaca El Periódico.

El darrer missatge que Soler ha compartit a les xarxes socials és un del president Carles Puigdemont en el que s’afirma “que l’ofensiva contra el referèndum es basi en mentides, amenaces i insults demostra la nul·la convicció de les bondats de l’alternativa”.

El futur director dels Mossos va ser nomenat el 2013 director general de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, dependent de la conselleria de Justícia i sent conseller Germà Gordó, i va ocupar aquest càrrec fins al 2016.

Soler Campins, és advocat de professió, nascut a Terrassa el 1967. Ha desenvolupat la seva activitat professional com a advocat a Terrassa, on té despatx des de 1992. També ha estat president del Tribunal Arbitral de Terrassa i regidor de CiU a l’ajuntament d’aquesta ciutat.

Pere Soler Campins substituirà Albert Batlle al capdavant de la policia de Catalunya després que aquest darrer hagi estat posat en qüestió pels partits independentistes que estaven convençuts que no posaria els Mossos d’Esquadra al servei del referèndum independentista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides